Koirat

Kaikki luovutettavat aikuiset koirat on madotettu, sirutettu, rokotettu sekä steriloitu/kastroitu.

Koiranpennut on madotettu, sirutettu sekä rokotettu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan koiran Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen.

Huomioithan koiraa adoptoidessa, että koiran luonne saattaa muuttua hänen muutettua uuteen paikkaan. Mahdollisten ongelmien esiinnyttyä olisi suotavaa, että omistaja pyytää neuvoa pätevältä koirakouluttajalta. 
Pirkanmaan alueella suosittelemme yhteydenottoa ongelmakoirakouluttaja Jenny Frantsiin.Ässä

(tulossa luovutukseen helmikuussa)
Ässä on nuori sekarotuinen tyttökoira, jolla on säkä noin 45cm ja painoa 20kg. Ässä on energinen ja hyvin älykäs koira, joka oppii oikeilla konsteilla helposti. Häntä on hieman peruskoulutettu, mutta uusi koti joutuu vielä tekemään töitä.

Ässälle tullaan etsimään aktiivista kotia, missä koiran kanssa jaksetaan puuhata ja esimerkiksi jäljestys olisi tälle neidille loistava harrastus.

Ässä rakastaa ihmisiä ja tulee loistavasti muiden koirien kanssa toimeen. Ässää ei mieluusti luovuteta lapsiperheeseen. Uudella omistajalla on oltava koirakokemusta!

Luovutusmaksu: 300€Lauha

(tulossa luovutukseen)
Lauha on nuori sekarotuinen tyttökoira. Säkä hänellä on noin 70cm ja painoa noin 45kg.

Lauha on luonteeltaan kiltti, itsepäinen ja aika rauhallinen. Peruskoulutusta ei juurikaan ole, mutta onneksi hän ei ole mikään remmirähisijä tai hihnassa kiskoja. Lauha rakastaa ulkona oloa ja hänelle etsitäänkin kotia omakotitalosta, missä hänellä on mahdollisuus ulkoilla "vapaana" (aidattu piha tai tarha).

Lauha tulee toimeen lasten ja muiden koirien kanssa. Hevosista hän villiintyy.

Luovutusmaksu: 300€Lila

(tulossa luovutukseen)
Lila on sympaattinen, sekarotuinen koiranpentu. Hän on todennäköisesti sokea, mutta näköaistin puuttuminen ei tämän neidin menoa haittaa. Lilan säkä tulee olemaan noin 55cm ja paino noin 25kg.
Lilalle tullaan etsimään koirista kokemusta omaavaa koirallista kotia omakotitalosta.

Sokeudesta huolimatta Lilalle toivotaan liikunnallista kotia, jossa jaksetaan peuhata ja aktivoida koiraa. Uuden kodin toivottaisiin myös harrastavan jotain Lilan kanssa.

Lilaa ei mielellään luovuteta lapsiperheeseen.

Luovutusmaksu: 400€ (sis sterilointi)
KodaKoda

- VARATTU -  "Moi! Mun nimi on Koda. Mä oon 5-vuotias herrasmies. Säkää mulla on noin 60 cm ja painoa vajaat 30 kiloa. Ihan en oo misterin mitoissa, mutta tykkään kovasti lenkkeillä, että eiköhän pari kiloa tipahda lähes itsestään.

Haen kumppania tositarkoituksella, olisitko sinä juuri oikea minulle? Tykkään lenkkeillä, leikkiä ja erityisesti kaipaan rapsutuksia. Olen toisinaan hieman itsepäinen, vaikka kuuntelen kyllä jos on tärkeetä asiaa. Tykkään ruuasta ja säännölliset ruoka-ajatkin alkaa pikkuhiljaa tuntua mukavilta. Lenkkeilyssä mukavinta on haistella ja siirtyä vauhdikkaasti hajujen välit. Oon mä joskus käynyt juoksulenkeilläkin ja ihmisen pyörän vierelläkin kulkenut. Välillä sijaisemäntä huomauttelee mun vauhdista ja kyllä mä sen mieliksi aina löntystänkin jonkun aikaa.

Mulla oli aikaisemmin kissakaveri ja kivasta sellaisesta voisin tykätä uudessakin kodissa. Tykkään keskustella kavereiden kanssa silloin kun ihmiset ei oo paikalla, eihän niiden nyt kuulu kaikkia hienon koiran salaisuuksia kuulla. Väittävät minua vähän äänekkääksi, mutta luulen että ovat vain kateellisia komeasta kaikukopastani. Toiset koirat mua kauheesti kiinnostaa ja ilmaisen sen aika äänekkäästi. Kyllä mä kuitenkin vilkuilen emäntääkin, että olinko senkin mielestä reipas.

KodaAinoo mistä mä en oikein välitä on pienet ihmiset. Ne liikkuu vähän omituisesti ja mun mielestä niitä pitäis paimentaa kasaan. Niin no oikeastaan vaan, jos ne on mun kodissa. Ulkona mua kiinnostaa lähinnä myyräjahti ja oravien kyttäys. Näkyillään!"

Kodalle etsitään kotia mieluusti omakotitalosta ja lapsettomasta tai isompien lasten taloudesta. Kissoihin Koda on tottunut ja tulee toisten koirien kanssa toimeen. Koda tarvitsee jämäkän ja johdonmukaisen omistajan. Peruskäskyjä Koda hallitsee jonkun verran ja on erittäin perso nameille, joten koulutuksen eteenpäin vieminen onnistunee helposti. Koda luovutetaan leikattuna, rokotettuna ja sirutettuna.

Luovutusmaksu: 300€
Sijainti: Akaa