Koirat

Kaikki luovutettavat aikuiset koirat on madotettu, sirutettu, rokotettu sekä steriloitu/kastroitu.

Koiranpennut on madotettu, sirutettu sekä rokotettu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan koiran Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen.

Huomioithan koiraa adoptoidessa, että koiran luonne saattaa muuttua hänen muutettua uuteen paikkaan. Mahdollisten ongelmien esiinnyttyä olisi suotavaa, että omistaja pyytää neuvoa pätevältä koirakouluttajalta. 
Pirkanmaan alueella suosittelemme yhteydenottoa ongelmakoirakouluttaja Jenny Frantsiin.k pojuPoju

Poju on 5-vuotias karjalankarhukoira-labradori-mix. Säkää hänellä on noin 55cm ja painoa suunnilleen 25kg. Poju on luonteeltaan lempeä ja ystävällinen, oikeastaan aika täydellinen! Entisenä ulkokoirana hän vaatii vielä tapakoulutusta, jotta sisällä asuminen sujuisi. Pojulla on nimittäin viettiä tasosurffailuun ja jos haluat nauttia voileivän poikineen soffallasi, Poju osallistuisi syömiseen oikein innolla ja mielellään. Vaikka Poju on ollut ulkokoira, Poju yllätti hoitotädin ja näytti että hän on sisäsiisti!

Lenkillä taajamassa Poju etenee nenä maassa ja vain harvakseen hihnassa vetäen. Metsässä vetoa löytyy sitten runsaasti enemmän. Pojulla voi hetken kestää ymmärtää olla vetämättä hihnassa, jonkin sortin itsepäisyyttä hänen oppimistavassa on havaittavissa. Tai ennemminkin vaistot vievät koiraa niin että kaikki muu tuppaa unohtumaan. Poju kuitenkin osaa esimerkiksi nostaa jalkojaan jos hihna jää tielle ja puutkin hän osaa ”kiertää” käskystä. Poju haukkuu hyvin harvakseltaan ja hän tykkää oikein mielellään moikata vastaantulevia ihmisiä. Koirat Poju mielummin väistää ja sitten vasta hiipii takaa tutustumaan. Poju tulee toimeen kaikenlaisten koirien kanssa eikä provosoidu toisten koirien ärhentelystä. Poju käyttää taitavasti rauhoittavia signaaleita toisten koirien tullessa hieromaan tuttavuutta! Lapsiin Poju suhtautuu hyvin, autoilu sujuu hienosti ja fillarit, lastenvaunut ja muut ”häiriöt” eivät Pojua juurikaan liikuta.

Poju etsii rakastavaa kotia mieluiten omakotitaloista. Hänet luovutetaan leikattuna, rokotettuna, sirutettuna ja tietysti madotettuna.

Luovutusmaksu: 300€
Sijainti: Tampere
KodaKoda

"Moi! Mun nimi on Koda. Mä oon 5-vuotias herrasmies. Säkää mulla on noin 60 cm ja painoa vajaat 30 kiloa. Ihan en oo misterin mitoissa, mutta tykkään kovasti lenkkeillä, että eiköhän pari kiloa tipahda lähes itsestään.

Haen kumppania tositarkoituksella, olisitko sinä juuri oikea minulle? Tykkään lenkkeillä, leikkiä ja erityisesti kaipaan rapsutuksia. Olen toisinaan hieman itsepäinen, vaikka kuuntelen kyllä jos on tärkeetä asiaa. Tykkään ruuasta ja säännölliset ruoka-ajatkin alkaa pikkuhiljaa tuntua mukavilta. Lenkkeilyssä mukavinta on haistella ja siirtyä vauhdikkaasti hajujen välit. Oon mä joskus käynyt juoksulenkeilläkin ja ihmisen pyörän vierelläkin kulkenut. Välillä sijaisemäntä huomauttelee mun vauhdista ja kyllä mä sen mieliksi aina löntystänkin jonkun aikaa.

Mulla oli aikaisemmin kissakaveri ja kivasta sellaisesta voisin tykätä uudessakin kodissa. Tykkään keskustella kavereiden kanssa silloin kun ihmiset ei oo paikalla, eihän niiden nyt kuulu kaikkia hienon koiran salaisuuksia kuulla. Väittävät minua vähän äänekkääksi, mutta luulen että ovat vain kateellisia komeasta kaikukopastani. Toiset koirat mua kauheesti kiinnostaa ja ilmaisen sen aika äänekkäästi. Kyllä mä kuitenkin vilkuilen emäntääkin, että olinko senkin mielestä reipas.

KodaAinoo mistä mä en oikein välitä on pienet ihmiset. Ne liikkuu vähän omituisesti ja mun mielestä niitä pitäis paimentaa kasaan. Niin no oikeastaan vaan, jos ne on mun kodissa. Ulkona mua kiinnostaa lähinnä myyräjahti ja oravien kyttäys. Näkyillään!"

Kodalle etsitään kotia mieluusti omakotitalosta ja lapsettomasta tai isompien lasten taloudesta. Kissoihin Koda on tottunut ja tulee toisten koirien kanssa toimeen. Koda tarvitsee jämäkän ja johdonmukaisen omistajan. Peruskäskyjä Koda hallitsee jonkun verran ja on erittäin perso nameille, joten koulutuksen eteenpäin vieminen onnistunee helposti. Koda luovutetaan leikattuna, rokotettuna ja sirutettuna.

Luovutusmaksu: 300€
Sijainti: Akaa