Koirat

Kaikki luovutettavat aikuiset koirat on madotettu, sirutettu, rokotettu sekä steriloitu/kastroitu.

Koiranpennut on madotettu, sirutettu sekä rokotettu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan koiran Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen.

Huomioithan koiraa adoptoidessa, että koiran luonne saattaa muuttua hänen muutettua uuteen paikkaan. Mahdollisten ongelmien esiinnyttyä olisi suotavaa, että omistaja pyytää neuvoa pätevältä koirakouluttajalta. 
Pirkanmaan alueella suosittelemme yhteydenottoa ongelmakoirakouluttaja Jenny Frantsiin.

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »


k moksaMöksä

Möksä on 2010 syntynyt uros Rottweiler, joka etsii itselleen omaa rakastavaa kotia. Uudella kodilla tulisi ehdottomasti olla koirakokemusta ja mielellään kokemusta myös kyseisestä rodusta. Möksä on saanut edellisessä elämässään peruskoulutuksen, mutta ongelmia saattaa ilmetä mahdollisen "kielimuurin" takia. Hänen koulutuksensa yksityiskohdista ei ole myöskään tietoa.

Luonteeltaan Möksä on rauhallinen, perhekeskeinen, oppivainen ja valpas. Suojeluvaistoja häneltä löytyy ja aikaisemmin aika suljetun elämän takia hän suhtautuu hieman varauksellisesti uusiin ihmisiin. Onneksi kuitenkin Möksä on hyvin perso kaikelle syötävälle ja koiran motivoiminen sekä luottamuksen saaminen onnistuu suhteellisen nopeasti herkuilla. Möksä on omistajalleen äärettömän lojaali ja uskollisen kumppani, mutta väärällä kohtelulla hänestä voi helposti saada hyvinkin arvaamattoman.

Hänen uuden kotinsa toivotaan löytyvän omakotitalosta hyvin tasapainoisten ja rauhallisten ihmisten luota, jotka jaksavat panostaa koiran hyvinvointiin ja aktivoimiseen.
Möksä ei osaa välttämättä suhtautua toisiin koiriin aivan oikealla tavalla ja kissojen kanssa hän ei ole ollut tekemisissä. Lapsiperheeseen häntä ei luovuteta.
Möksä luovutetaan leikattuna, rokotettuna, madotettuna sekä sirutettuna.

Luovutusmaksu: 300€
Sijainti: Lempäälä