Koirat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat aikuiset koirat on madotettu, sirutettu, rokotettu sekä steriloitu/kastroitu.

Koiranpennut on madotettu, sirutettu sekä rokotettu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan koiran Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen.

Huomioithan koiraa adoptoidessa, että koiran luonne saattaa muuttua hänen muutettua uuteen paikkaan. Mahdollisten ongelmien esiinnyttyä olisi suotavaa, että omistaja pyytää neuvoa pätevältä koirakouluttajalta. 
Pirkanmaan alueella suosittelemme yhteydenottoa ongelmakoirakouluttaja Jenny Frantsiin.Luovutukseen tulossa

  • Gigi-Saksanpaimenkoira 3 v.
  • Risto-Dreeveri 5 v.

 

Kuva OliviaOlivia

Olivia on 2006 syntynyt steriloitu, rokotettu, madotettu ja sirutettu rouva. Hänestä löytyy lyhytkarvaista Collieta ja Lapinporokoiraa.

Luonteeltaan Olivia on hyvin rauhallinen ja hän kaipaa paljon hellyyttä sekä huomiota. Olivia tulee toimeen toisten kilttien koirien kanssa, mutta olisi varmasti hyvin onnellinen, jos uudessa kodissa ei tarvitsi kenenkään kanssa jakaa huomiota tai rapsutuksia. Luovutus yhdessä Olivian "pennun" Mokan kanssa on kuitenkin mahdollista (katso Mokan kuvaus).

Kuva OliviaRauhallisena ja jo vähän iäkkäämpänä koirana Olivia ei sovi kovin aktiiviseen kotiin. Olivia ottaa myös lenkit hyvin rauhallisesti eikä turhia hötkyile. Olivia on perso herkuille, joten painoa on päässyt kertymään. Tästä syystä perusliikunta ja oikeanlainen ruokavalio ovat erityisen tärkeitä ja uuden kodinkin olisi pystyttävä kiinnittämään huomiota kunnolliseen ravintoon.

Olivia on kaikin puolin kiltti koira. Hän ei hypi päin tai muutenkaan riehu. Mukavuudenhaluisena koirana hän saattaa kuitenkin näyttää hampaita, jos häntä mennään miellyttävästä tai turvallisesta paikasta siirtämään.

Olivialle toivotaan kotia rauhalliselta alueelta ja mieluiten omakotitalosta, jossa olisi oma piha. Muita asumismuotoja harkitaan tapauskohtaisesti.

Sijainti: Valkeakoski

Luovutusmaksu: 200€

 


k mokkaMokka

Mokka on 11/2006 syntynyt uros, josta löytyy lk-Collieta, Lapinporokoiraa ja Saksanpaimenkoiraa. Mokka on leikattu, rokotettu, sirutettu sekä madotettu.

Mokka on mahtava koira ja maailman paras lenkkikaveri. Hän kulkee nätisti vetämättä hihnassa ja huomioi taluttajansa tasaisin väliajoin joko katseella tai pienellä käsipusulla. Hän on muut huomioon ottava herrasmies. Joskus kuitenkin muut lenkkeilijät, uroskoirat ym saavat hänet haukkumaan, mutta muuten lenkkeily sujuu oikein rauhallisesti. Mokka on leppoinen, mukava ja helppo kaveri tulla toimeen. Hän on hyvin kuuliainen ja kiltti, joten käytöstavat ovat hallussa ja uutta on helppo opettaa. Kotona hän on rauhallinen ja tykkää muutenkin rauhallisesta elämänmenosta. Hurmuriluonteensa lisäksi hän on komea poika, kuten kuvasta näkyy!

Mokalle etsitään mieluiten koirakokenutta kotia, jossa ei olisi toisia uroskoiria. Tyttökaverista Mokka tykkäisi ja toinen koira olisikin mahtava lisä uudessa kodissa. Mokan emä on myös Pesulla ja täydellisintähän kummallekkin olisi päästä yhteiseen kotiin.

Mokka ei ole ollut tekemisissä kissojen tai lasten kanssa ja mieluiten hänet luovutettaisiin tasapainoiseen ja rauhalliseen kotiin.

Uusi koti saisi olla myös rauhallisella alueella ja mieluiten omakotitalossa. Mokalle tärkeää olisi varmasti oma piha, jota saisi vahtia ja jossa koiran haukkuminen olisi hyväksyttävää! Mokka tarvitsee myös ihmisen, joka antaisi hänelle paljon rakkautta ja huomiota.

Mokalta on löytynyt viitteitä mahdollisesti alkavasta munuaisviasta, mutta tilannetta seuraillaan ja mihinkään toimenpiteisiin ei ole vielä ollut mitään tarvetta.

Sijainti: Ylöjärvi
Luovutusmaksu: 200€