Koirat

Kaikki luovutettavat aikuiset koirat on madotettu, sirutettu, rokotettu sekä steriloitu/kastroitu.

Koiranpennut on madotettu, sirutettu sekä rokotettu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan koiran Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen.

Huomioithan koiraa adoptoidessa, että koiran luonne saattaa muuttua hänen muutettua uuteen paikkaan. Mahdollisten ongelmien esiinnyttyä olisi suotavaa, että omistaja pyytää neuvoa pätevältä koirakouluttajalta. 
Pirkanmaan alueella suosittelemme yhteydenottoa ongelmakoirakouluttaja Jenny Frantsiin.

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »Roni

- VARATTU -

Ronin runo:

Kiltti oon luonteeltani ja herkuista tykkään,
ja välillä pääni ihmisten syliin lykkään.
Peruskäskyt on hallinnas'
mut ei ois pahitteeks'
jos uusi omistaja mua vielä hioisi,
ja parhaimman särmän loisi
Sillä kun motivoidun,
oon kaveri loistava
ja uskollinen ystävä

Onhan sulla mulle aikaa jos kodin tarjoot,
sillä yhdessäolo on mulle parasta taikaa

Leluista ja leikeistä innostun -
jos pallon heität tai vetolelua näytät
niin siitähän mä ilostun

RoniRoni on 06/2011 syntynyt iloinen ja sympaattinen kaveri. Rotuina hänestä löytyy Karhukoiraa/Jämtlanninpystykorvaa/Samojediä ja Collieta.

Luonteeltaan Roni kiltti, tarkkaavainen ja ihmisrakas. Sisällä ollessaan hän käyttäytyy hyvin rauhallisesti ja on vähähaukkuinen. Roni tykkää noutaa sekä etsiä piilotettuja nameja. Rapsutukset ovat hänestä kuitenkin parasta maailmassa.

Pitkät lenkit ovat Ronin mieleen ja toisinaan hänen riemussaan ei ole rajoja, kun kaikkialle pitäisi päästä ja kaikkea olisi tutkittava. Hihnakäyttäytymistä on siis vielä harjoiteltava. Toisten koirien kanssa Roni tulee suhteellisen hyvin juttuun, mutta saattaa aristella joitain yksilöitä. Uusiin kiltteihin koirakavereihin on hänen kanssaan siis tutustuttava rauhassa ja Ronin tahtiin.

Ronilla on pari "huonoa" piirrettä ja uuden kodin on niihin varauduttava. Roni nimittäin saattaa puolustaa joitain herkkuruokia, kuten raakaa lihaa ja pehmoleluja. Puolustamista ei tapahdu muiden lelujen kanssa ja ne häneltä saakin helposti pois. Roni on kaikkiruokainen, mutta hän nouhattaa vehnätöntä ruokavaliota.

Roni luovutetaan mieluiten omakotitaloon ja koirakkemusta omaavalle ihmiselle. Lapsiperheeseen luovutusta voidaan harkita, jos lapset osaavat käyttäytyä kunnioittavasti eläimiä kohtaan.

Roni luovutetaan madotettuna, sirutettuna, rokotettuna sekä leikattuna.

Luovutusmaksu: 300€
Sijainti: Tampere