Koirat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat aikuiset koirat on madotettu, sirutettu, rokotettu sekä steriloitu/kastroitu.

Koiranpennut on madotettu, sirutettu sekä rokotettu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan koiran Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen.

Huomioithan koiraa adoptoidessa, että koiran luonne saattaa muuttua hänen muutettua uuteen paikkaan. Mahdollisten ongelmien esiinnyttyä olisi suotavaa, että omistaja pyytää neuvoa pätevältä koirakouluttajalta. 
Pirkanmaan alueella suosittelemme yhteydenottoa ongelmakoirakouluttaja Jenny Frantsiin.k myrsky2Myrsky

Myrsky on 2011 syntynyt ihana Rottweiler/Amerikanakitamix neito, joka etsii itselleen aktiivista ja koirakokenutta kotia.
Myrsky on steriloitu, madotettu, rokotettu sekä sirutettu ja painoa häneltä löytyy n.30kg.

Luonteeltaan Myrsky on iloinen, energinen ja perhettään kohtaan lojaali koira. Hän on leikkisä ja nauttii hyväksymiensä koirakavereiden seurasta sekä tietystik myrsky1 ihmistensä antamasta hellyydestä. Hän on lempeä ja rohkea koira, jolta löytyy tempperamenttiä sekä vahtiviettiä. Kotioloissa hän on muuten rauhallinen, mutta yksin jäädessään hän saattaa esimerkiksi tarkastaa roskiksen sisällön ja siirtyä sängylle herkuttelemaan mahdollisilla löydöillään :) Hän tarvitsee siis mielekästä tekemistä yksin ollessaan ja älyllistä aktivointia noin muutenkin. Myrsky on kiltti ja kuuliainen koira, joka kuitenkin unohtaa toisinaan korvansa kotiin  hihnalenkeille lähdettyä... Vetämisen suhteen saattaa joutua vielä hieman tekemään töitä.

Myrskylle etsitään ensisijaisesti kotia omakotitalosta, jossa olisi oma aidattu piha. Uudella kodilla tulisi olla koirakokemusta ja tietoa Myrskyn rotujen ominaisuuksista. Myrskynkin kohdalla koulutuksen on tapahduttava vain palkitsemisen kautta ja koiran ehdoilla.
Lapsiperheeseen Myrskyn luovutusta harkitaan tapauskohtaisesti neidin hieman tohelon luonteen vuoksi ja toiveena olisi löytää hänelle koti, missä ei olisi muita koiria jakamassa huomiota. Kissojen, kanien ym talouteen luovutusta ei harkita.

Luovutusmaksu: 350€
Sijainti: Keski-Suomik mokka1Mokka

Mokka on 11/2006 syntynyt rauhaa ja turvallista elämää rakastava koiruus. Mokasta löytyy lk-Collieta, Lapinporokoiraa ja Saksanpaimenkoiraa.

Mokka on hyvin hellyydenkipeä herrasmies, joka kaipailee rauhallisen maalaisympäristön lisäksi häntä rakastavaa rapsuttajaa, jolla olisi entuudestaan koirakokemusta. Mokka nauttii ulkoilusta ja vapaanakin hän pysyy suhteellisen mukavasti, mutta Mokkaa, kuten muitakaan Pesun eläimiä ei kuitenkaan luovuteta vapaasti valvomatta ulkoileviksi, joten parasta olisi, jos herran uudesta kodista löytyisi aidattu piha.

Luonteeltaan Mokka on rauhallinen ja hänen aktivointinsa onnistuukin helposti esimerkiksi herkkujen etsinnännällä. Mokka ei ole tilapäiskodissa ollessaan näyttänyt mitään merkkejä eroahdistuksesta tai tarpeesta tuhota mitään omaisuutta, mutta hän ei ole myöskään joutunut olemaan yksin pitkiä päiviä ja  aktivointia on ollut päivisin tarjolla. Toiveena onkin löytää Mokalle koti, jossa hänen ei tarvitsisi kaikkia päiviä viettää vain itsensä kanssa, vaan se oma ihminen olisi läsnä.

Vaikka Mokka onkin rauhallinen koira, stressaantuu hän kuitenkin vieraista asioista ja tuntemattomiin ihmisiin hän suhtautk mokka4uu alkuun skeptisesti. Tämän vuoksi emme harkitse hänen luovutustaan kerrostaloon emmekä keskustojen tuntumaan. Uudelta kodilta odotamme myös taitoa lukea koiria ja hyväksymään Mokan sellaisena kuin hän on. Lapsiperheeseen Mokkaa ei luovuteta, vaan hän tarvitsee rauhallisen ja tasapainoisen kodin. Onnellisin Mokka olisi ehkä ainoana koirana, mutta luovutusta kissakotiin tai kiltin tyttökoiran seuraan voidaan kuitenkin harkita. Tämä mahdollinen koirakaveri ei tosin saisi olla pikkukoira, koska niistä Mokka ei pidä ja kissojenkin tulisi olla entuudestaan tottuneita koiriin.

Mokka ei ole mikään turhia räksyttävä koira, mutta vahtikoiran "vikaa" hänestä löytyy. Mokka saattaa mm. ilmoittaa tonttia lähestyvistä ihmisistä sekä kertoa olemassaolostaan myös lenkillä vastaantuleville koirille. Vastaantulevia koiria päin hän ei kuitenkaan säntäile vaan kulkee nätisti hihnassa. Hihnan saa ainoastaan kiristymään ja Mokan kiihtymään liian läheltä Mokan ohittavat polkupyörät, mopot ja autot.
Mokka on lääkärin tarkistama, madotettu, sirutettu, rokotettu sekä kastroitu koira. Hänellä on muutoin asiat mallillaan, mutta se koti puuttuu.. Jos sinulla on oikeat puitteet Mokalle ja rakkautta annettavana, niin adoptoi :)

Sijainti: Valkeakoski
Luovutusmaksu: 200€