Koirat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat aikuiset koirat on madotettu, sirutettu, rokotettu sekä steriloitu/kastroitu.

Koiranpennut on madotettu, sirutettu sekä rokotettu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan koiran Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen.

Huomioithan koiraa adoptoidessa, että koiran luonne saattaa muuttua hänen muutettua uuteen paikkaan. Mahdollisten ongelmien esiinnyttyä olisi suotavaa, että omistaja pyytää neuvoa pätevältä koirakouluttajalta. 
Pirkanmaan alueella suosittelemme yhteydenottoa ongelmakoirakouluttaja Jenny Frantsiin.
k kaarloKaarlo

Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistys Pesu ry on auttanut poikkeuksellisesti erästä koiranomistajaa etsimään hänen koirilleen koteja. Emmalle ja Bebelle kodit löytyivätkin nopeasti ja nyt myös Kaarlon olisi aika päästä omaan kotiin. Pesu ry ei ole vastuussa koirasta tai hänen luovutuksesta. Pesu ry:n luovutusehdot eivät päde tähän koiraan vaan koiran omistaja itse määrittää ehdot.

Kaarlo on 25.10.2013 syntynyt Isovillakoira-mix. Hänet on sirutettu, madotettu ja rokotettu. Kaarlon säkä on lähes 70cm ja painoa noin 36kg. Kaarlo etsii koirakokemusta omaavaa kotia, jossa ymmärretään oikeasti koiran tarpeita ja missä vanhanaikaisia, koiralle ikäviä koulutusmetodeja ei käytetä. Kaarlo on hyvin aktiivinen koira, joten aivojumpan lisäksi hänelle tulee tarjota monipuolista liikuntaa.

Luonteeltaan Kaarlo on kiltti, ihmisrakas ja sosiaalinen. Hän on tottunut toisiin koiriin, mutta kaikki urokset eivät tunnu tämän murkkuikäisen reviirille mahtuvan. Kaarloa ei ole juurikaan koulutettu, mutta yleisesti käytös on hyvää. Trimmausta Kaarlo vielä jännittää, mutta tottuu varmasti toimenpiteisiin, kunhan trimmaaja vain osaa hommansa ja pysyy itse kärsivällisenä.

Kaarlon yksi luovutusehdousta on, että hänet kastroidaan mahdollisimman nopeasti tämän muutettua uuteen kotiin.

Kaarlosta saa lisätietoja soittamalla Pesun koirakoordinaattorin numeroon 045-1136922