Koirat

Kaikki luovutettavat aikuiset koirat on madotettu, sirutettu, rokotettu sekä steriloitu/kastroitu.

Koiranpennut on madotettu, sirutettu sekä rokotettu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan koiran Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen.

Huomioithan koiraa adoptoidessa, että koiran luonne saattaa muuttua hänen muutettua uuteen paikkaan. Mahdollisten ongelmien esiinnyttyä olisi suotavaa, että omistaja pyytää neuvoa pätevältä koirakouluttajalta. 
Pirkanmaan alueella suosittelemme yhteydenottoa ongelmakoirakouluttaja Jenny Frantsiin.

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »k elli essiElli ja Essi

Elli on 3-vuotias aprikoosinvärinen Toyvillakoira. Hän on luonteeltaan kiltti ja ihmisrakas neitokainen, joka nauttii sylissä olosta ja leikittämisestä sekä temppuilusta namun perässä. Vieraita Elli saattaa arastella alkuun ja varsinkin miehet saavat hänet epäiluuloiseksi. Elliä voisi siis pitää enemmän naisihmisen koirana. Ellille Essi on tärkeä kaveri ja hän hakeekin tästä turvaa aina jännittävän paikan tullen. Kissoista Elli ei pidä ja hän näyttääkin inhonsa heti kiljunnalla.  Ellillä on alapurentaa ja vuotavat silmät, mutta niistä ei ole haittaa tälle pikkuruiselle söpöliinille.

Essi on musta Kääpiövillakoira ja hänellä on ikää 8 vuotta. Essi on kaksikosta rohkeampi ja hakee rakkautta heti ensikertaa tapaamiltaan ihmisiltäkin. Essi pitää Ellin lailla enemmän naisista, mutta miehiin hän ei kuitenkaan suhtaudu lainkaan epävarmasti. Essi on hyvin hellyydenkipeä ja hän nauttii päästessään kainaloon paijattavaksi. Essin selkä on muinoin kipuillut hypyttämisestä ja kaikkista turhista hyppyliikkeistä onkin luovuttu. Essin kanssa on siis turha suunnitella agilityyn lähtemistä, vaikka ketterä neitokainen onkin.

Elli ja Essi etsivät itselleen yhteistä loppuelämänsä kotia ja mieluusti omakotitalosta, missä he saisivat pihassa kirmata vapaina. Heistä kumpikin tulee toimeen kivojen koirien kanssa ja koiriin tottuneet lapset ovat myös heille potenttiaalisia rapsuttajia.

Koirat ovat tottuneet trimmaukseen kotioloissa, vaikka mitenkaan nautinnollista se ei heistä tunnu olevan. Suotavaa olisi, että uudella omistajalla olisi ennestään kokemusta villakoiratyyppisistä koirista ja trimmauksesta.

Vaikka märkä- sekä kotiruoka näille neideille maistuisikin niin toivomme, että heille annetaan tulevaisuudessakin vain laadukasta rodulle sopivaa kuivaruokaa mahaongelmien välttämiseksi.

Essi ja Elli luovutetaan lääkärin tarkastamina, leikattuina, rokotettuina, sirutettuina sekä madotettuina.

Kaksikon luovutusmaksu: 500€
Sijainti: OrivesiRoni

- VARATTU -

Ronin runo:

Kiltti oon luonteeltani ja herkuista tykkään,
ja välillä pääni ihmisten syliin lykkään.
Peruskäskyt on hallinnas'
mut ei ois pahitteeks'
jos uusi omistaja mua vielä hioisi,
ja parhaimman särmän loisi
Sillä kun motivoidun,
oon kaveri loistava
ja uskollinen ystävä

Onhan sulla mulle aikaa jos kodin tarjoot,
sillä yhdessäolo on mulle parasta taikaa

Leluista ja leikeistä innostun -
jos pallon heität tai vetolelua näytät
niin siitähän mä ilostun

RoniRoni on 06/2011 syntynyt iloinen ja sympaattinen kaveri. Rotuina hänestä löytyy Karhukoiraa/Jämtlanninpystykorvaa/Samojediä ja Collieta.

Luonteeltaan Roni kiltti, tarkkaavainen ja ihmisrakas. Sisällä ollessaan hän käyttäytyy hyvin rauhallisesti ja on vähähaukkuinen. Roni tykkää noutaa sekä etsiä piilotettuja nameja. Rapsutukset ovat hänestä kuitenkin parasta maailmassa.

Pitkät lenkit ovat Ronin mieleen ja toisinaan hänen riemussaan ei ole rajoja, kun kaikkialle pitäisi päästä ja kaikkea olisi tutkittava. Hihnakäyttäytymistä on siis vielä harjoiteltava. Toisten koirien kanssa Roni tulee suhteellisen hyvin juttuun, mutta saattaa aristella joitain yksilöitä. Uusiin kiltteihin koirakavereihin on hänen kanssaan siis tutustuttava rauhassa ja Ronin tahtiin.

Ronilla on pari "huonoa" piirrettä ja uuden kodin on niihin varauduttava. Roni nimittäin saattaa puolustaa joitain herkkuruokia, kuten raakaa lihaa ja pehmoleluja. Puolustamista ei tapahdu muiden lelujen kanssa ja ne häneltä saakin helposti pois. Roni on kaikkiruokainen, mutta hän nouhattaa vehnätöntä ruokavaliota.

Roni luovutetaan mieluiten omakotitaloon ja koirakkemusta omaavalle ihmiselle. Lapsiperheeseen luovutusta voidaan harkita, jos lapset osaavat käyttäytyä kunnioittavasti eläimiä kohtaan.

Roni luovutetaan madotettuna, sirutettuna, rokotettuna sekä leikattuna.

Luovutusmaksu: 300€
Sijainti: Tampere