Koirat

Kaikki luovutettavat aikuiset koirat on madotettu, sirutettu, rokotettu sekä steriloitu/kastroitu.

Koiranpennut on madotettu, sirutettu sekä rokotettu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan koiran Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen.

Huomioithan koiraa adoptoidessa, että koiran luonne saattaa muuttua hänen muutettua uuteen paikkaan. Mahdollisten ongelmien esiinnyttyä olisi suotavaa, että omistaja pyytää neuvoa pätevältä koirakouluttajalta. 
Pirkanmaan alueella suosittelemme yhteydenottoa ongelmakoirakouluttaja Jenny Frantsiin.

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »
k sissi1Sissi

Olen tyttökoira nimeltä Sissi. Rodultani olen Jackrusselinterrieri ja ikää minulla on kunnioitettavat 8 vuotta, eli rouvitella voi. 
Minä olen sellainen rapsuteltava ja hellittävä yksilö, jolla on kuitenkin energiaa ja intoa niin lenkkeilyyn kuin leikkimiseenkin. Tykkään kovasti ulkoilemisesta ja tarvitsisinkin hihnan päähän reippaan ja liikkuvan ihmisen, jonka olisi myös hyvä innostua palloleikeistä. Näin syksyisin tykkään autella pihahommissa ja lehtikasat onkin parasta mitä tiedän. Autoilu on ihanaa ja tilaisuuden tullen hyppäänkin jo valmiiksi kyytiin, etten vain jäisi pois mukavalta reissulta. Olen siis luonteeltani kaikkeen osallistuva ja tykkään tulla mukaan ihan kaikkialle. Olen myös oppinut hyvin sopeutuvaiseksi ja hyväksyn kavereikseni niin kissat, koirat kuin lapsetkin. Ei sitä nimittäin tässä iässä enää viitsi turhia räkyttää ja pullistella, koska elämä on ihanampaa ilman draamaa. Vaikka olen energinen ja leikkisä niin olen myös rauhaa rakastava sielu. Kaikille ympärilläni pyöriville yli-innokkaille riehujille ja leikkijöille teen selväksi heti alkuun mikä on sallittua ja minkä ei. 

k sissi2Uudelle kodille asettaisin muutamia vaatimuksia ja heti kärkipäähän kuuluu mukava sänky, johon lisäkseni mahtuisi myös se oma ihmiseni. Sitten uuden ihmiseni olisi hyvä olla tietoinen rodustani sekä turkkini hoidosta. Viimeisimpänä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä tulee hyvin tärkeä vaatimus. Haluan vain ja ainoastaan sellaisen ihmisen, joka on paljon kotona tai vaihtoehtoisesti ottaa minut mukaansa ihan kaikkialle. Minä nimittäin pelkään kovasti yksinäisyyttä ja ajatuskin jättämisestä ahdistaa.

Jos pystyt sitoutumaan kaikkiin vaatimuksiini ja lupaat rakastaa, niin tapaisin sinut mielelläni.

Luovutusmaksu: 200€
Sijainti: Orivesi

 

 

KodaKoda

"Moi! Mun nimi on Koda. Mä oon 5-vuotias herrasmies. Säkää mulla on noin 60 cm ja painoa vajaat 30 kiloa. Ihan en oo misterin mitoissa, mutta tykkään kovasti lenkkeillä, että eiköhän pari kiloa tipahda lähes itsestään.

Haen kumppania tositarkoituksella, olisitko sinä juuri oikea minulle? Tykkään lenkkeillä, leikkiä ja erityisesti kaipaan rapsutuksia. Olen toisinaan hieman itsepäinen, vaikka kuuntelen kyllä jos on tärkeetä asiaa. Tykkään ruuasta ja säännölliset ruoka-ajatkin alkaa pikkuhiljaa tuntua mukavilta. Lenkkeilyssä mukavinta on haistella ja siirtyä vauhdikkaasti hajujen välit. Oon mä joskus käynyt juoksulenkeilläkin ja ihmisen pyörän vierelläkin kulkenut. Välillä sijaisemäntä huomauttelee mun vauhdista ja kyllä mä sen mieliksi aina löntystänkin jonkun aikaa.

Mulla oli aikaisemmin kissakaveri ja kivasta sellaisesta voisin tykätä uudessakin kodissa. Tykkään keskustella kavereiden kanssa silloin kun ihmiset ei oo paikalla, eihän niiden nyt kuulu kaikkia hienon koiran salaisuuksia kuulla. Väittävät minua vähän äänekkääksi, mutta luulen että ovat vain kateellisia komeasta kaikukopastani. Toiset koirat mua kauheesti kiinnostaa ja ilmaisen sen aika äänekkäästi. Kyllä mä kuitenkin vilkuilen emäntääkin, että olinko senkin mielestä reipas.

KodaAinoo mistä mä en oikein välitä on pienet ihmiset. Ne liikkuu vähän omituisesti ja mun mielestä niitä pitäis paimentaa kasaan. Niin no oikeastaan vaan, jos ne on mun kodissa. Ulkona mua kiinnostaa lähinnä myyräjahti ja oravien kyttäys. Näkyillään!"

Kodalle etsitään kotia mieluusti omakotitalosta ja lapsettomasta tai isompien lasten taloudesta. Kissoihin Koda on tottunut ja tulee toisten koirien kanssa toimeen. Koda tarvitsee jämäkän ja johdonmukaisen omistajan. Peruskäskyjä Koda hallitsee jonkun verran ja on erittäin perso nameille, joten koulutuksen eteenpäin vieminen onnistunee helposti. Koda luovutetaan leikattuna, rokotettuna ja sirutettuna.

Luovutusmaksu: 300€
Sijainti: Akaa

 


k moksaMöksä

Möksä on 2010 syntynyt uros Rottweiler, joka etsii itselleen omaa rakastavaa kotia. Uudella kodilla tulisi ehdottomasti olla koirakokemusta ja mielellään kokemusta myös kyseisestä rodusta. Möksä on saanut edellisessä elämässään peruskoulutuksen, mutta ongelmia saattaa ilmetä mahdollisen "kielimuurin" takia. Hänen koulutuksensa yksityiskohdista ei ole myöskään tietoa.

Luonteeltaan Möksä on rauhallinen, perhekeskeinen, oppivainen ja valpas. Suojeluvaistoja häneltä löytyy ja aikaisemmin aika suljetun elämän takia hän suhtautuu hieman varauksellisesti uusiin ihmisiin. Onneksi kuitenkin Möksä on hyvin perso kaikelle syötävälle ja koiran motivoiminen sekä luottamuksen saaminen onnistuu suhteellisen nopeasti herkuilla. Möksä on omistajalleen äärettömän lojaali ja uskollisen kumppani, mutta väärällä kohtelulla hänestä voi helposti saada hyvinkin arvaamattoman.

Hänen uuden kotinsa toivotaan löytyvän omakotitalosta hyvin tasapainoisten ja rauhallisten ihmisten luota, jotka jaksavat panostaa koiran hyvinvointiin ja aktivoimiseen.
Möksä ei osaa välttämättä suhtautua toisiin koiriin aivan oikealla tavalla ja kissojen kanssa hän ei ole ollut tekemisissä. Lapsiperheeseen häntä ei luovuteta.
Möksä luovutetaan leikattuna, rokotettuna, madotettuna sekä sirutettuna.

Luovutusmaksu: 300€
Sijainti: Lempäälä