Muut lemmikit

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Huom! Otathan huomioon, että kani, kuten muutkaan eläimet, ei ole häkkieläin. Kanilla on valtava liikunnantarve eikä se saa toteuttaa lajiominaista käyttäytymistä, jos se joutuu istumaan häkissä. Katso ennen eläimen hankintaa brittiläisen kaniyhdistyksen RWAF:n (Rabbit Welfare Association & Fund) video »

 

Ääni

m aani
Ääni on pieni (n. 1,5kg), arviolta alkuvuodesta 2017 syntynyt risteytyskani tyttö. Pieneen kroppaan mahtuu kuitenkin iso luonne. Ääni on ystävällinen ja utelias kani, mutta myös tarkka reviiristään. Vieraita arastelee aluksi ja tarvittaessa puollustaa omaa reviiriään. Kunhan uusi omistaja antaa tälle ihanalle tytölle omaa aikaa ja tilaa, tulee utelias luonne esiin ja hänestä saa mukavan kaverin päivittäisiin touhuihin. 
 
Luovutusmaksu:  80 €
Sijainti: Tampere


Inkivääri

m inkivaari3Inkivääri on hurmaava ja herttainen keskikokoinen leikattu kanityttö. Luonteeltaan Inkivääri on utelias ja ystävällinen. Älykkäänä pupuna hän tykkää ratkoa erilaisia aktivointitehtäviä ja -pelejä. Myös oksien nakertelu ja tunneleissa ja pahvilaatikoissa loikkiminen ovat Inkiväärin suosikkipuuhia. Toisaalta Inkivääri on myös laiskottelun rautainen ammattilainen.
 
Inkivääri on sisäsiisti, eikä ole tehnyt tilapäiskodissa mitään tuhoja. Hän on helposti käsiteltävissä ja antaa kiltisti tehdä tarvittavat hoitotoimenpiteet. Sylissä Inkivääri ei erityisemmin viihdy, mutta suhtautuu tuttuihin ihmisiin rohkeasti, syö kädestä ja antaa silittää. Inkivääri on hiljattain menettänyt parhaan pupuystävänsä ja kaipaa nyt selkeästi kaniseuraa. Inkivääri toivookin, että pääsisi pian muuttamaan uuteen ikiomaan kotiin, jossa häntä jo odottaisi ystävällinen kanikaveri.

Luovutusmaksu: 80 €
Sijainti: Akaa
Vader, Ozzy ja Jack Sparrow

m OzzyNämä silkkikukkot ovat arviolta parivuotiaita, ehkä jopa hieman vanhempia. Mycoplasma testattu negatiiviseksi. m jacksparrow
Kaikki ovat hieman arkoja, eivät pyrähtele juurikaan kovin korkealle.  He ovat eläneet yhdessä viiden kanan ja parin muun kukon kanssa, mutta muodostavat keskenään oman jengin. Kaikki osaavat kiekua ja muodostavatkin hienon trion. He eivät tappele muiden kukkojen kanssa, mutta pitävät silti puolensa. Jack Sparrow uhittelee joskus, mutta säntää karkuun ennen kuin mitään tapahtuu.

Nämä kukot tarvitsevat silkkikanoja seurakseen. Heidät luovutetaan vain terveiden kanojen seuraan, joko yksittäin tai yhdessä. Kyseessä ei ole mitkään kesäkukot, nämä herrat luovutetaan ainoastaan lemmikeiksi ja paikkaan, jossa on mahdollisuus lajityypilliseen käyttäytymiseen ja talviasumisen puitteet kaikin puolin kunnossa.
m vader
Luovutusmaksu
: yksin 25 €, kaikki yhdessä 60 €
Sijainti: Valkeakoski


 


m hilmaHilma

Hilma on kaunis ja kiltti naaraspunakorva. Ikää Hilma-rouvalla on jo 40 vuotta, mutta energiaa riittää siitä huolimatta. Hilma on tottunut ihmisiin, on helppo käsitellä ja osaa syödä nätisti kädestä, lempiruokaa on tuore muikku.

Luovutetaan vain kotiin, jossa ollaan valmiita sitoutumaan moneksi kymmeneksi vuodeksi vaativan suokilpikonnan hoitoon sekä hankkimaan konnalle hänen tarvitsemansa ison altaan lämmittelyalueineen. Hilma rakastaa uiskentelemista ja tarvitsee noin 700-litraisen altaan, jossa on hyvin tilaa polskutteluun.

Katso videoni!

Luovutusmaksu: 60e
Sijainti: Tampere


 

Pontus ja Putrina