Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissaKoditon kissaKoditon kissa

VARATTU. Kur-miu! Olen heleä-ääninen Helke ja lupaan, että minusta saat halikaverin.

En ole ihan varma synttäreistäni, mutta tilapäiskotiemäntä ja eläinlääkäri yhdessä pohtivat minun syntyneen noin 2015 tai 2016. Nuori tyttö olen kuitenkin, ja elämä edessä!

Olen hyvin sosiaalinen ihmistä kohtaan ja lempipuuhaani on kyhnyttää kyljessäsi. Alkuun saatan vähän ujostella, mutta aika nopeasti jää sulaa kyllä vieraillekin ihmisille. Olen tottunut myös muihin kissoihin aiemmassa kodissani, ja vaikka alussa olenkin paha suustani ja kiroilen, vähän kaipailisin kyllä sopivaa leikkikaveria.

Tylsyyksissäni ja stressiä kokiessani maistelen kaikenlaista syötäväksi sopimatonta, ja tulevan omistajan pitäisikin pitää huoli etten pääse maistelemaan mitään myrkyllistä tai suolistotukoksen aiheuttavaa. Se ei onneksi ole vaikeaa, koska olen luonteeltani leikkisä ja viihdytän itseäni aktivointipelienkin parissa!

En tiedä, miten suhtautuisin lapsiin, mutta en niitä poissuljekaan, jos lapset osaavat antaa minulle tilaa. Koirat voisivat olla minulle vähän liian iso juttu. Toisen kissan leikkiseuraa kaipaisin.