Koirat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat aikuiset koirat on madotettu, sirutettu, rokotettu sekä steriloitu/kastroitu.

Koiranpennut on madotettu, sirutettu sekä rokotettu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan koiran Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen.

Huomioithan koiraa adoptoidessa, että koiran luonne saattaa muuttua hänen muutettua uuteen paikkaan. Mahdollisten ongelmien esiinnyttyä olisi suotavaa, että omistaja pyytää neuvoa pätevältä koirakouluttajalta.

Huom! Otamme koirista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 113 6922 (Soittoajat ti klo 12-14, ke-to klo 16-18) 
Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!


Tessa on 4-5 vuotias rottweiler narttu.

Tessa on kiltti, reipas ja ystävällinen koira.  
Vieraisiin miehiin Tessa suhtautuu ajoittain epäilevästi ja haukkumalla. Pienen tutustumisen jälkeen rapsutuksia haetaan kuitenkin myös kaksilahkeisilta.


Papu on mukava ja mutkaton pikkuruinen 3-vuotias koiraherra. Papu muistuttaa ulkonäöltään melko paljon kääpiöpinseriä, mutta pojan rotuperimästä ei ole tarkkaa tietoa.

Papu suhtautuu kaikkiin ihmisiin ystävällisesti ja viihtyy hyvin myös lasten seurassa. Papu arvostaa kuitenkin selkeästi myös omaa rauhaa ja siksi Papua ei luovuteta perheeseen, jossa on alle kouluikäisiä lapsia.


Lokitar on 15.2.2018 syntynyt tumma tyttö.

Lokitar on pentukaksikosta arempi, ja tukeutuu enemmän muihin koiriin. Lokitaren tulevassa kodissa olisikin hyvä olla reipas koirakaveri näyttämässä mallia.
Lokitaren sosialistaminen on todella tärkeää ja esimerkiksi pentukoulun käyminen suositeltavaa.


VARATTU
Thorina on 15.2.2018 syntynyt vaalea tyttö.

Thorina on oikein reipas ja kiinnostunut ihmisistä.
Thorinan kohdalla sosiaalistaminen on todellä tärkeää ja esimerkiksi pentukoulun käyminen suositeltavaa.
Thorinan kodissa voisi olla myös koirakaveri odottamassa.