Yksityiset kodinetsijät

Tällä sivulla ilmoitetut eläimet eivät ole Pesu ry:n hoidossa, vaan niiden uudelleensijoitusta hoitaa yksityinen henkilö, jonka yhteystieto on ilmoituksessa. Pesu ry ei osallistu eläimen luovutukseen tai hoitoon. Eläimen luovuttaja ja uusi koti sopivat luovutusehdoista keskenään.

Voit ilmoittaa kodin tarpeessa olevasta eläimestä tällä sivulla. Emme julkaise eläinsuojeluyhdistyksen arvojen vastaisia ilmoituksia.
Tarkemmat tiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ohjeita uuden kodin etsimiseen:
Ilmoituksen laatiminen  (.doc-tiedosto)
Kun alat etsiä lemmikillesi kotia  (.doc-tiedosto)

koditon
Koditon Koditon

Olen Aino, syntynyt v. 2008, joten täytän 10 v ensi kesänä. Olen kuulemma ¾ norjalaista ja ¼ Pyhää Birmaa, mikä kertoo hieman luonteestani. Tulen mielelläni syliin hyväiltäväksi, mutta mieluummin silloin kun itse haluan.

koditon
Koditon Koditon

Minulla on kaksi ihanaa sekarotuista koiraa. Wille 6-vuotias kastroitu uros, Wanda 2-vuotias naaras, myös steriloitu. Oma elämäntilanteeni on muuttunut sellaiseksi, että en pysty koiria hoitamaan.

koditon
Koditon

Rumpali 5v sekarotuinen uroskani etsii uutta kotia omistajan astman vuoksi. Rumpali ei ole sylipupu, mutta tykkää oleskella ihmisten läheisyydessä. Se tykkää löhöillä sohvalla ja hyppiä vapaana sisällä. Se ei pidä käsiteltävänä olemisesta.