Yksityiset kodinetsijät

Tällä sivulla ilmoitetut eläimet eivät ole Pesu ry:n hoidossa, vaan niiden uudelleensijoitusta hoitaa yksityinen henkilö, jonka yhteystieto on ilmoituksessa. Pesu ry ei osallistu eläimen luovutukseen tai hoitoon. Eläimen luovuttaja ja uusi koti sopivat luovutusehdoista keskenään.

Voit ilmoittaa kodin tarpeessa olevasta eläimestä tällä sivulla. Emme julkaise eläinsuojeluyhdistyksen arvojen vastaisia ilmoituksia.
Tarkemmat tiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ohjeita uuden kodin etsimiseen:
Ilmoituksen laatiminen  (.doc-tiedosto)
Kun alat etsiä lemmikillesi kotia  (.doc-tiedosto)

koditon kissa
Koditon kissa

Viljami tarvitsisi uuden kodin entisen omistajan elämänmuutosten vuoksi. Kiiltäväturkkinen Viljami on ollut samalla omistajalla pennusta lähtien, mutta asuu tällä hetkellä luonani tilapäiskodissa, ja on täysin sisäkissa.

koditon kissa
Koditon kissa Koditon kissa Taimi on noin 6,5-vuotias tyttökissa. Taimi rakastaa halimista ja rapsuttelua iltaisin ja nukkuukin joka yö joko pään vieressä, kainalossa tai vähintään jalkopäässä.

koditon kissa
Koditon kissa Koditon kissa

Meillä olisi reilun vuoden ikäinen leikattu, innokas ja suloinen tyttökissa, Ilona, joka kaipaisi uutta kotia.

koditon
Koditon Koditon

Tytöt Peme ja Hum ovat ihania sekarotuisia rescue-koiria Venäjältä. Peme on syntynyt vuonna 2009 ja Hum 2011. Perheemme elämäntilanteen muuttumisen vuoksi joudumme näistä rakkaista ystävistä luopumaan ja toivomme, että hyvä loppuelämän koti löytyy.

koditon kissa
Koditon kissa

Vili on leikkisä, valpas, hellyydenkipeä poika. Söpö kuin mikä, tykkää kiipeillä. Ei tykkää olla sylissä, mutta tulee viereen nukkumaan, tervehtii kun tulet kotiin ja rakastaa ihmisiä ylikaiken, seurallinen, mutta on mustasukkainen muille lemmikeille.

koditon
Koditon Koditon

Minulla on kaksi ihanaa sekarotuista koiraa. Wille 6-vuotias kastroitu uros, Wanda 2-vuotias naaras, myös steriloitu. Oma elämäntilanteeni on muuttunut sellaiseksi, että en pysty koiria hoitamaan.

koditon
Koditon

Rumpali 5v sekarotuinen uroskani etsii uutta kotia omistajan astman vuoksi. Rumpali ei ole sylipupu, mutta tykkää oleskella ihmisten läheisyydessä. Se tykkää löhöillä sohvalla ja hyppiä vapaana sisällä. Se ei pidä käsiteltävänä olemisesta.