Pesu ry:lle tuli maaliskuussa paljon kaneja ja osa kaneista oli tiineenä. Yhdistyksen saama mediahuomio ja muu apu on auttanut kanien tilannetta paljon, kiitos kaikille siitä! Maaliskuusta lähtien olemme saaneet perehdytettyä lukuisia uusia tilapäiskoteja, ainakin 13 kania on saanut uuden loppuelämän kodin (huikea määrä kolmen kk aikana!) ja kuusi kania on tälläkin hetkellä varattuja eli heille on loppuelämän koti tiedossa. Edelleen yhdistyksellä on päälle 30 kania omaa loppuelämän kotia vailla, kissojen ja koirien lisäksi. Kaikki eivät ole vielä sivuilla, koska eivät ole luovutusvalmiita.

Kani Jos lasketaan aiemmat eläinlääkärikulut 561,55 e yhteen nykyisten eläinlääkärikulujen kanssa, summaksi tulee 2040,85 e. Tässä ei ole mukana Axilur-kuurit ja muutama päivystyskäyntikin puuttuu. Kulut ovat melkoiset, sillä tuohon on laskettu vain huostaanottotapausten eläinlääkärikulut kanien osalta. Vieläkään kaikkia ei ole steriloitu/kastroitu, koska joukossa on myös poikasia. Otamme erittäin mielellämme lahjoituksia vastaan, tilinumero ja lahjoitusviite löytyvät alta. Uusia tilapäiskoteja tarvitsemme edelleen niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Ota yhteys Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., jos tilapäiskotina toimiminen kiinnostaa!

Lahjoita toimintaan!

Avustustili: Sampo FI37 8000 1170 9224 06
Lahjoitusviite 1122 yleisille lahjoituksille ja jos haluat suunnata lahjoituksesi luonnonvaraisten eläinten auttamiseen, käytä viitenumeroa 12069. 

Rahankeräysluvan myöntäjä: Sisä-Suomen poliisilaitos / Sastamalan poliisiasema
Luvan numero: 5680/8/14
Toimeenpanoaika ja -alue: 1.4.2014 -31.3.2016 Sisä-Suomen poliisilaitoksen toimialue
Kerättävien varojen käyttötarkoitus Pesun kodittomien ja huostaanotettujen eläinten eläinlääkäri-, lääke-, ruoka-, tarvike- ja matkakuluihin Pirkanmaan alueella.

Lue edellinen tiedote yhdistyksen kanitilanteesta tästä.