Oletko koiraihminen, jolla on jo pitempi kokemus eri roduista ja erilaisen taustan omaavista koirista? Osaatko lukea koiria ja ymmärrät, että jokainen koira on oma yksilönsä rodu(i)sta riippumatta? Osaatko toimia myös nk. ongelmakoirien kanssa? Tuletko toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa? Tunnetko jo Pesu ry:n toimintaa ja eläinsuojelu on sydäntäsi lähellä?

Jos vastasit noihin kysymyksiin kyllä, lue lisää – saatat olla Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistyksen etsimä henkilö! Pesu ry etsii sijaista koirakoordinaattorille ensisijaisesti koordinaattorin huhtikuussa alkavan äitiysloman ajaksi. Tehtävä voi jatkua pitempäänkin tai sijaiselle voi jatkossa olla tarvetta esim. lomien aikana.

Tehtävä: Koirakoordinaattori ottaa vastaan yhteydenotot kodittomaksi jäämässä olevista koirista, pyrkii neuvomaan omistajaa vaihtoehtoisten ratkaisujen löytämiseksi ja tarvittaessa ottaa vastaan kodittoman koiran Pesulle. Tehtäviin kuuluu myös tilapäiskotien kanssa työskenteleminen, eläinten ja tarvikkeiden kuljettaminen ja eläinlääkäriaikojen sopiminen ym. Tehtävä sisältää jonkin verran paperitöitä. Koirakoordinaattori perehdytetään tehtävään, ja hän raportoi toiminnastaan Pesun hallitukselle. Tehtävästä ei makseta palkkaa.

Ketä etsimme: Etsimme tehtävään täysi-ikäistä, vankan koirakokemuksen omaavaa autollista henkilöä, joka pystyy sitoutumaan tehtävään yhtäjaksoisesti vähintään vuoden loppuun saakka. Edellytämme, että sijainen noudattaa tehtävässä Pesu ry:n toimintaperiaatteita. Hyvät ongelmanratkaisu- ja viestintätaidot,  niin koirien kuin ihmistenkin “lukeminen”, pitkäjänteisyys ja huumorintaju ovat myös hyvän koordinaattorin ominaisuuksia. Pesun toiminnan ja toimintaperiaatteiden sekä laajempikin eläinsuojeluasioiden tuntemus on suurta plussaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa koirakoordinaattorimme Maria Vuolukka (maria.vuolukkaatpesu.org), puh. 045 113 6922. Ole hyvä ja ota yhteyttä mahdollisimman pian.