Pesu järjesti jouluruokakeräyksen kodittomille eläimilleen lauantaina 19.12. Partolan Citymarketilla yhteistyössä. Lemmikkijutun kanssa. Lemmikinruokaa, hiekkaa, purua ja heinää saatiin lahjoituksina yli 10 ostoskärryllistä. Pesu ry & kodittomat kiittävät lämpimästi kaikkia osallistuneita ja lahjoittaneita.


paketointi_09

Pesun aktiivit paketoivat joululahjoja Koskikeskuksen Suomalaisessa kirjakaupassa marraskuun lopulta jouluaatonaattoon asti. Saldona 941,06 euroa kodittomien eläinten hyväksi. Kiitos kaikille paketointiin osallistuneille ja lahjoittaneille sekä Suomalaisen kirjakaupan väelle.


Pesu ry:n vuosittainen syyskokous pidettiin 2.11.2009 klo 18 pääkirjasto Metsossa.


ElsuRock 2009 rokattiin 14.10. Klubilla. Tarinaa ja kuvia tulossa!


Tampereen Akvaarioseura järjesti akvaariohuutokaupan 3.10. Eläinsuojeluneuvojat Annika Virtanen ja Sini Kielo olivat mukana Pesun pöydän takana vastailemassa eläinsuojeluaiheisiin kysymyksiin ja jakamassa Eläinten viikon Kyvykäs eväkäs – kalakin oppii ja tuntee -teemaan liittyen Sukellus pinnan alle -oppaita.


Pesu oli mukana Animalian järjestämässä Eläinten viikon tilaisuudessa Kohti eläinystävällistä tulevaisuutta lauantaina 3.10.


Pesu piti infopöytää Royal Canin -kissanpäivässä 4.9. Mustissa ja Mirrissä Tampereen Nekalassa.


Pesu oli mukana Koirien Seikkailupuistotapahtumassa Eteläpuistossa 30.08. www.rakkaathaukut.fi

kissatalo

Pesu teki tutustumis- ja avustusvierailun Vaasan kissataloon ja Vaasan löytöeläinhoitola Koiratarha Kulkuriin 15.8. Pesulaiset veivät löytöeläimille aimo kuorman ruokaa, makuualustoja ym. tarvikkeita, tutustuivat toimintaan ja auttoivat hoitoloita päivän eläinhoitotöissä.


Pesu oli mukana Partolan Lemmikkijutun Match Showssa 5.7. ja sai lahjoituksena sekä ruokaa että tapahtuman tuoton 600 €. 26.8. SEY:n eläinsuojeluneuvojat Annika Virtanen ja Sini Kielo pitivät Pesun pöytää ja vastailivat eläinsuojelua koskeviin kysymyksiin Elovainion Lemmikkijutun edessä. Kiitos kaikille lahjoittaneille ja erityisesti Lemmikkijutulle!


ruokakerays_100709

Pesu ry tempaisi aurinkoisena perjantaina 10.7. keräämällä kodittomille lemmikkieläimille ruokalahjoituksia Turtolan Citymarketilla. Pesun tilapäiskodeissa omaa kotia odottavien eläinten ravitsemus on turvattu nyt joksikin aikaa: päivän päätteeksi olimme saaneet yhteensä n. 270 kg kissan ja koiran kuiva- ja märkäruokaa, heinää, kissanhiekkaa ja eläinten ravintolisiä sekä kaksi kuljetuskoppaa sekä kaninhäkin. Mittavia lahjoituksia saimme erityisesti Turtolan Faunattarelta sekä Nekalan Mustilta ja Mirriltä, mutta jokainen lahjoittaja kantoi omalta osaltaan kortensa kekoon. Pesu kiittää kaikkia lahjoittaneita lämpimästi! Lämpimät kiitokset yhteistyöstä myös Turtolan Citymarketille ja Turtolan Arnold's Donutsille.


Pesun sääntömääräinen kevätkokous pidetiin keskiviikkona 6.5.2009.


Pesu ry järjesti 2.5. Eläinsuojelun kevättapahtuman Tampereen vanhalla kirjastotalolla. Tapahtumassa mukana olivat Animalia, Animalian karhuryhmä, Kotikissayhdistys Kokis ry, Pro Animals Finland PAFi ry, sekä Rekku Rescue. Tapahtuman ilmoitus >>


Pesu toimi 19.4. pidettyjen Tassu-Messujen suojelijana ja järjesti paikan päällä Match Shown. Koiria omistajineen oli saapunut tuuliseen tapahtumaan mukavasti ja messualueellakin nähtiin vilskettä ja vipinää. Pesu kiittää lämpimästi Jämi Myyntiä tapahtuman pääsylipputuoton lahjoituksesta sekä Match Shown sponsoreita: Näsilinnankadun Musti ja Mirri, Keramiikkapaja Koiruuksia, Berra koiraurheilutekstiilit, Lemmikkitarvike Luttanat lemmikit sekä Sari Änkö. Kiitos kaikille!


Pesulaiset keräsivät 20.12. Partolassa lemmikinruokaa jota kertyi noin kolme kärryllistä. Suuret kiitokset kaikille lahjoittaneille!

Pesu piti lemmikkiaiheista arpajaispöytää 20.12. Faunattaren myymälässä Koskikeskuksessa.

Ideaparkin Faunatar keräsi Pesun kodittomille asiakaiden lahjoittamia joululahjoja. Pesun kodittomat kiittävät lahjoittaneita sekä Faunatarta lämpimästi. Kiitokset myös Koskikeskuksen sekä Turtolan Faunatar -liikkeille lahjoituksista!

Pesu ry oli mukana Aamulehden perinteisissä joulumyyjäisissä 13.12. Kiitos kaikille kädentaitajille ja eläinsuojelua tukeneille ostajille.

  ellukerho08Pesu aloitti Eläintaitokerhon 10–12 vuotiaille syyskuussa 2008.

  Pesu oli mukana Eläinten viikon yleisötapahtumassa Kohti eläinystävällistä tulevaisuutta Tampereen Vanhalla kirjastotalolla, lauantaina 4.10. Asiantuntijoita mukana olivat mm. Marianna Norring, Markku Alanko ja Aura Yliselä. Tapahtumassa toimintaansa esittelivät Eläinsuojeluliitto Animalia ry, Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistys Pesu ry, Fauna ry, Luonto-Liiton susiryhmä, Pro Animals Finland (PAFi) ry, Kissojen katastrofiyhdistys KKY ry ja Vegaaniliitto ry.


  Elsurock 2008

  elsurock08

  Eläinsuojelua tukeva rokki järjestettiin toista kertaa, nyt 14.10.2008 Tampereen Klubilla. Esiintyneet bändit olivat Scripe, Rain Diary (kuvassa), Silhuetti, Beat Less, The Body sekä Manzana. Mukana rokkaamassa oli eläinystävällistä väkeä reilu sata. Pesu kiittää esiintyneitä bändejä, juontajia, sponsoreita, tuotelahjoittajia, talkoolaisia ja Klubia tapahtuman onnistumisesta. Kuvia tapahtumasta >>


  Kotikissayhdistys ja Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistys järjestivät ulkoilevien kollikissojen leikkaustilaisuuden Vammalassa 6. syyskuuta yhteistyössä kunnaneläinlääkäri Pertti Valkaman kanssa. Tilaisuudessa kollin leikkauksen sai puoleen hintaan sekä rokotuksen ja loishäädön edullisesti.


  Pesu vapaaehtoiset keräsivät lemmikinruokaa Partolan liikekeskuksessa 16.8. Ruokaa kertyi yhteensä 4 täyttä ostoskärryllistä. Ruokalahjoitukset tullaan toimittamaan Pesun kodittomille, sekä Vammalan ja Nokian löytöeläinhoitoloihin. Pesu ja kodittomat kiittävät lämpimästi Partolan liikekeskusta, eläintarvikeliike Lemmikkijuttua sekä erityisesti kaikkia keräykseen osallistuneita ja lahjoittaneita.


  vegfest_08_1vegfest_08_2

  Pesu ry osallistui Vegaaniliiton järjestämään Suomen ensimmäiseen VegFest-tapahtumaan Keskustorilla 15.-17.8. Huono sää ei onnistunut karkottamaan eläinsuojeluasioista kiinnostunutta yleisöä, ja Pesun vapaaehtoiset jakoivatkin myynti- ja infopöydässä runsaasti tietoja yhdistyksen toiminnasta, jäsenyydestä ja eläinsuojeluasioista yleensä. Viikonlopun sateesta huolimatta Eläinenergiaa t-paitamme olivat suosittuja, vaikkakin pöydässä istuneet vapaaehtoiset sonnustautuivatkin suosiolla lämpimämpiin vaatteisiin.


  leikkaus_08Pälkäneellä leikattiin kollikissoja 16.8. Pesun ja Kotikissayhdistyksen tuella. Lääkärinä toimi Ville Suutari avustajanaan pesulainen Satu Kuntola. Lauantaipäivän aikana kolleja kävi leikkuulla 12 kpl ja osa otti samalla myös rokotuksen ja matokuurin. Kollien omistajat saivat leikkuun puoleen hintaan ja kissatkin saivat mukaansa Hill'sin lahjoittamat ruokapussit.


  Pesu oli mukana MATCH SHOW:ssa Eteläpuiston koirakentällä sunnuntaina 3.8. Tapahtuman kuvaus. Match show:n tulokset.

  Pesu piti kirpputoripöytää Laukontorilla lauantaina 19.7. Kiitokset kaikille ostoksia tehneille ja eläinsuojelua tukeneille!


  Keskustorilla haukuttiin eläinsuojelun valvonnan resurssipulaa

  hiljainen_mielenilmaus_3Pesu ry järjesti hiljaisen mielenilmauksen eläinten kaltoinkohtelua vastaan Keskustorilla sunnuntaina 6.7. Hiljainen mielenilmaus oli samalla surutuokio Ylöjärven laiminlyötyjen ja lopetettujen koirien puolesta. Paikalle saapui noin viitisenkymmentä karvaista ystävää omistajineen, myös koirattomia oli paikalle saapunut ilmaisemaan tukensa tärkeän asian puolesta. Vaikka haukku raikasi ja karvaisia kavereita tervehdettiin iloisesti, hiljeni jokainen karvainen ystävä muiden lailla klo 12.15 kunnioittaen lopetettujen koirien muistoa kahden minuutin ajan.

  Huoli eläinsuojeluvalvonnan ontuvuudesta ja viranomaisresurssien riittämättömyydestä puhutti paikalla olijoita. Myös median edustajia oli läsnä.

  hiljainen_mielenilmaus_1hiljainen_mielenilmaus_2

  Myös Teivossa 6.7. pidetyssä Agirodussa pidettiin klo 12 hiljainen hetki joka oli koskettava ja mieleenpainuva. Kisa keskeytettiin hetkeksi ja koirat sekä ihmiset hiljentyivät muistamaan kaltoinkohdeltujen ja lopetettujen koirien muistoa.


  Pesu piti info-myyntipöytää Pirkanmaan rotukissayhdistyksen kissanäyttelyissä 17.–18.5. Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa.


  kevattapahtuma_2008

  Pesu täytti 5 vuotta
  ja järjesti synttärien kunniaksi eläinsuojeluaiheisen tapahtuman 12.4. Tampereen vanhalla kirjastotalolla. Vieraina tilaisuudessa puhumassa olivat läänineläinlääkäri Riitta Heuru, Sari Vähäkoski Barffinetistä ja Sari Komulainen Vegaaniliitosta. Tapahtumassa esittäytyi Pirkanmaalla toimivia eläinsuojelullisia yhteisöjä: Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistys, Animalia, Fauna, Kotikissayhdistys Kokis, Pro Animals Finland (PAFi) sekä Vegaaniliitto. Yhdistykset tarjosivat eläinsuojeluaiheista infoa, eläinsuojelua tukevia myyntituotteita, arpajaiset ja buffetin. Tavattavissa paikanpäällä oli myös Tampereen alueen eläinsuojeluvalvoja Mia Kumpulainen.


  Pesu ry:n sääntömääräinen vuosikokous järjestettiin 4.4. Tampereen vanhalla kirjastotalolla.


  vetoomus

  Pesu ry luovutti SEY:n johdolla keskiviikkona 26. maaliskuuta maa- ja metsätalousministeri Sirkka-Liisa Anttilalle vetoomuksen eläinasiavaltuutetun viran perustamiseksi. Vetoomuksen allekirjoitti 8445 ihmistä. Paikalla luovutuksessa oli ministeri Anttilan lisäksi eduskunnan eläinsuojeluryhmän puheenjohtaja Tanja Karpela, kansanedustaja Pentti Tiusanen sekä kansanedustaja Marjaana Koskinen.

  Kiitos kaikille nimensä kirjoittaneille!
  Vetoomus nähtävissä täällä.  Pesu keräsi ruokaa kodittomille lemmikeille la 22.12. Sarankulman/Partolan liikekeskuksessa. Keräys onnistui hienosti ja PESUn kodittomat saivat ruokaa kaksi ostoskärryllistä. Kiitos sekä ruoka- että rahalahjoituksista! Erityiskiitos lemmikkieläinliike Lemmikkijuttu Oy:lle!


  Pesu hankki varoja eläinten hyväksi paketoimalla Suomalaisen kirjakaupan asiakkaiden ostoksia joulupaketteihin Koskikeskuksessa 24.11.- 24.12. Kiitos kaikille paketoijille ja lahjottaneille!


  Pesu oli mukana Aamulehden perinteisissä joulumyyjäisissä Tampere-talolla la 15.12.2007. Valtavat määrät itsetehtyjä tuotteita tarjonneissa myyjäisissä oli mukana 140 eri yhdistystä ja seuraa, tunnelma oli jouluinen ja hienot tuotteet vaihtoivat vilkkaasti omistajaa. Kiitokset kaikille osallistuneille!


  Pesulaiset ylläpitivät marraskuun ajan kirpputoripöytää Kaukajärven Jumbo-kirpputorilla. Lahjoitetuista tavaroista saatu myyntituotto oli 273 €. Tuotto käytetään eläinsuojelun edistämiseksi. Pesu kiittää kaikkia ostajia ja lahjoittaneita.


  kouluvierailu2007

  Pesu järjesti 26.11. Peltolammin koulun ekaluokkalaisille eläinsuojeluaiheisen oppitunnin. Kiitos lapsille ja opettajille!
  Katso koululaisten tekemiä piirustuksia täältä.


  Kalkun pub järjesti la 24.11. Juice Leskisen kuoleman vuosipäivän johdosta hyväntekeväisyystilaisuuden, jossa soitettiin Juicen musiikkia, ja lahjoittaa illan tuoton Pesu ry:lle. Sydämelliset kiitokset, Kalkun pub!


  elsurock2007

  Pesun Eläinsuojelurock houkutteli lähes 150 osallistujaa Tampereen Klubille Eläinten viikon päätteeksi 10.10.2007. Eläinten hyväksi järjestetyssä tilaisuudessa esiintyivät Jaakko Turunen Blues Band, Noheva ja Risto (kuvassa). Pesu kiittää lämpimästi kaikkia osallistujia ja erityisesti loistavia ja eläinsuojelumyönteisiä esiintyjiä!  kanajahiiriPesulla oli info-myyntipöytä 6.10.2007 Teivon raveissa, joissa Pesu toimi myös SEY:n edustajana.


  Pesun vapaaehtoiset kana ja hiiri pitivät katulipaskeräyksen Tampereen keskustorin tuntumassa kansainvälisenä Eläinten päivänä 4.10.2007. Tulot käytetään kodittomien lemmikkien hyväksi. Lämmin kiitos kaikille lahjoittajille ja muille ystävällisille ohikulkijoille!


  Pesulla oli info-myyntipöytä Tampereen yliopiston Aatemarkkinoilla ke 26.9.2007 yliopiston päätalon aulassa.


  Pesu oli info-myyntipöytä Lempäälän Ideaparkin Tasauspäivillä la 22.9.2007 lemmikkieläinliike Faunattaren edustalla. Kiitämme Faunatarta saamastamme tuesta.


  Pesu osallistui Passion & Poniravit -tapahtumaan yhdessä Pro Animals Finland ry:n kanssa Teivossa 26.8.2007. Pesu kiittää PAFia yhteistyöstä.


  Pesu otti osaa Tampereen kaupungin siisteyskampanjaan keräämällä helteestä huolimatta tunnin aikana 15 kiloa roskia keskusta-alueelta Roskatonni-tapahtumassa 10.6.2007.


  Pesulla oli info-myyntipöytä Pirkanmaan rotukissayhdistyksen kv. kissanäyttelyissä 19.–20.5.2007 Tampereen Pirkkahallissa. Lämmin kiitos Pirokille!


  kevattapahtuma2007

  Pesu järjesti Eläinsuojelun kevättapahtuman la 28.4.2007 Tampereen Vanhalla kirjastotalolla. Esiintyjinä oli eläinasioiden asiantuntijoita: eläinkouluttaja Tommy Wirén, eduskunnan eläinsuojeluryhmän pj, kansanedustaja Pia Viitanen ja Suomen eläinsuojeluyhdistyksen toiminnanjohtaja Helinä Ylisirniö. Tilaisuudessa esittäytyi Pirkanmaalla toimivia eläinsuojelullisia yhteisöjä: Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistys, Animalia, Animalian Karhuryhmä, Pro Animals Finland (PAFi), Rekku Rescue, Etsintäjoukot ja Kotikissayhdistys Kokis. Yhdistykset tarjosivat eläinsuojeluinfoa, eläinsuojelua tukevia myyntituotteita, arpajaiset ja buffetin. Tavattavissa olivat myös Tampereen eläinsuojeluvalvojat Markku Kukkohovi ja Mia Kumpulainen sekä eläinsuojeluneuvoja Henna Laitinen.

  * A4-ilmoitus tapahtumasta
  * tapahtumaflyer


  ruokakerays2007Pesulla oli infopöytä Sarankulman kauppakeskuksen kevätmarkkinoilla Lemmikkijuttu-liikkeessä la 14.4.2007. Keräsimme samalla ruokaa kodittomille lemmikkieläimille. Lämpimät kiitokset lahjoittajille!

  Pesu oli mukana Lempäälän Ideaparkin Tasauspäivillä ke 21.3.2007 yhteistyössä lemmikkieläinliike Faunattaren kanssa.


  Pesu oli info-myyntipöytineen mukana Ylöjärven koirakerhon Match Show'ssa su 18.3.2007 Ylöjärven K-Supermarket Linkin tuntumassa.