Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissaKoditon kissa

Kaipaatko kissamaista arvostelua, rapsutushetkiä ja huiskaleikkejä? Tästä iältään juuri sopivasta herrasta löytyy kaikki tuo. Kurr, Sabo on nimeni. Ilmeeni voi olla jäyhä, mutta se on vain pintaa.

Pidän rapsutuksista ja hurisen kiitokseksi. Huiskan metsästyksestä olen viime aikoina innostunut, saatanpa siinä lomassa näyttää iloiseltakin. Iältäni en ole enään nuori, mutta vanhuus ei vielä paina tassuja (arviolta 7–10-vuotias toim. huom.). Hampaita ei ole montaa jäljellä, se ei kuitenkaan estä nauttimasta herkullisesta raakaruuasta. Ruokani suhteen en muutenkaan liikoja nirsoile. Jostain on matkan varrelta mukaani tarttunut FIV.

Pienet lapset eivät välttämättä ole juttuni, mutta vierailevina leikittäjinä olisivat varmaan ihan hyviä. Muiden eläinten kanssa olemisesta ei ole tietoa. FIV-positiivinen kissakaveri olisi ihan mukava, mutta voin olla yksiksenikin. Yksin ollessani saatan tosin lauleskella, ainakin mikäli tylsistyn, joten tarjoathan minulle runsaasti arvoistani seuraa.