Yksityiset kodinetsijät

Tällä sivulla ilmoitetut eläimet eivät ole Pesu ry:n hoidossa, vaan niiden uudelleensijoitusta hoitaa yksityinen henkilö, jonka yhteystieto on ilmoituksessa. Pesu ry ei osallistu eläimen luovutukseen tai hoitoon. Eläimen luovuttaja ja uusi koti sopivat luovutusehdoista keskenään.

Voit ilmoittaa kodin tarpeessa olevasta eläimestä tällä sivulla. Emme julkaise eläinsuojeluyhdistyksen arvojen vastaisia ilmoituksia.
Tarkemmat tiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ohjeita uuden kodin etsimiseen:
Ilmoituksen laatiminen  (.doc-tiedosto)
Kun alat etsiä lemmikillesi kotia  (.doc-tiedosto)

Koditon kissa Koditon kissa

Hei! Olen Ratamo, noin 1,5-vuotias risteytyskani uros.

Viime kesänä minut pelastettiin laumasta kaneja, ja koska minua ei ole vielä kastroitu, pääsin lisääntymään holtittomasti.

Luonteeltani olen hirmuisen utelias, kiinnostunut kaikesta mitä ympärillä tapahtuu. Vaikka alkuun olin hieman herkkä, nykyään annan minua vähän rapsuteltavan.

Asuin ennen karsinassa muiden kanien kanssa, mutta olen omannut hyvin vessatavat ja pääsääntöisesti käyn asioilla yhdessä paikkaa. Nirso en ole ja mitä vaan teen ruuan eteen! Edellisessä kodissani samassa tallissa asusteli myös kissoja ja lampaita.

Tulevalta kodiltani toivon vapaata tilaa, häkitöntä elämää ja omaa ihmistä, joka jaksaa lelliä. Kanikaveri olisi mahtava, mutta ensin pitäisi hankkiutua eroon sukukalleuksistani!

Minut on rokotettu viime kesänä RHD:ta ja myksomatoosia vastaan ja samalla eläinlääkäri tarkistanut kunnon. Majailen tällä hetkellä Tampereella, Hallilassa. Luovutusmaksu 70 €.

Jos haluaisit tarjota minulle kotia tai tietää minusta lisää, ota yhteyttä Casper Tuominen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 0442710633.