Muut lemmikit

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Huom! Otathan huomioon, että kani, kuten muutkaan eläimet, ei ole häkkieläin. Kanilla on valtava liikunnantarve eikä se saa toteuttaa lajiominaista käyttäytymistä, jos se joutuu istumaan häkissä. Katso ennen eläimen hankintaa brittiläisen kaniyhdistyksen RWAF:n (Rabbit Welfare Association & Fund) video »
Pontus ja Putrina


VARATTU

Hei,

Olen Dumle ja olen syntynyt tammikuussa 2016, joten olen 3-vuotias leijonaharjas poika.
Olen todella utelias pieni pupu. Olen myös urhea, mutta pelkään joitakin kovia ääniä.


Silkinpehmeä Petrus on sekoitus leijonaharjasta ja luppaa. Petrus on syntynyt elokuussa 2017 eli tällä hetkellä hän on 1,5-vuotias. Ulkonäöltään nuoriherra on tyylikkään musta, mutta hänen nenänpäässään on suloinen valkoinen laikku ja hänen varpaansa ovat niin ikään valkeat. Luonteeltaan Petrus on todella rohkea ja sosiaalinen.


Jumpsista vaan!  Olemme ihastuttavan suloiset sisko ja sen sisko,  luppakorvaiset leijonanharjan omaavat Kaneli (tummempi) ja Pulla (vaaleampi). Olemme melkein kuin pääsiäispupuja, synnyimme huhtikuussa ja seuraavana syntymäpäivänämme täytämme 3 vuotta. Olemme valmiita muuttamaan täältä tilapäiskodistamme ihastuttamaan toisiakin ihmisiä. 


Hei sinä kokenut rottaihminen! Tuntuuko sinusta että elämäsi on tasaista ja tylsää? Puuttuuko siitä vilinää ja vilskettä? Löytyykö sydämestäsi ja kodistasi paikka kahdelle uteliaalle ja aktiiviselle siimahännälle? Jos vastasit kyllä niin tässä me olemme: rottapojat Pluto ja Nova.


Noin 1,5 –vuotiaat gerbiili siskokset etsivät uusia koteja tositarkoituksella! Siskokset ovat ajan saatossa riitaantuneet ja lukuisista yhdistämisyrityksistä huolimatta he eivät vain tule keskenään toimeen. Tämän takia siskokset luovutetaan nyt yksittäin uusiin koteihin.


Ihanista ihanin kanipariskunta Oliver ja Olivia etsivät uutta yhteistä kotia. Oliver on syntynyt vuonna 2013 ja Olivia vuonna 2014 - siis puput vielä ihan parhaassa iässä. Suloisen ulkomuotonsa lisäksi ystävykset ovat luonteeltaan täyttä kultaa.

Hilma on kaunis ja kiltti naaraspunakorva. Ikää Hilma-rouvalla on jo 40 vuotta, mutta energiaa riittää siitä huolimatta. Hilma on tottunut ihmisiin, on helppo käsitellä ja osaa syödä nätisti kädestä, lempiruokaa on tuore muikku.

Luovutetaan vain kotiin, jossa ollaan valmiita sitoutumaan moneksi kymmeneksi vuodeksi vaativan suokilpikonnan hoitoon sekä hankkimaan konnalle hänen tarvitsemansa ison altaan lämmittelyalueineen. Hilma rakastaa uiskentelemista ja tarvitsee noin 700-litraisen altaan, jossa on hyvin tilaa polskutteluun.

Luovutusmaksu: 60 €
Sijainti: Tampere