Eläinsuojeluilmoitus

Eläinsuojeluilmoitus on tarpeen tehdä silloin, kun eläimen hyvinvointi on vaarassa.

Miten teen eläinsuojeluilmoituksen?

Lahjoita kodittomille eläimille

Eläinsuojelutoimintamme pyörii lahjoitusvaroin - jokainen sentti auttaa!
Lahjoita tilille FI37 8000 1170 9224 06. Rahankeräyslupa RA/2021/85.

Lisätietoa rahalahjoituksesta

Löytöeläimet

Miten toimin, kun löydän lemmikin ilman omistajaa? Mitä teen, jos lemmikkini karkaa? 

Katso talteenottopaikat

nellaNellan kuulumisia

Nellalle löytyi oma koti Kangasalta. Nella on sopeutunut hyvin uuteen kotiinsa, molemminpuolinen luottamus on saavutettu, ja tämä on Nellalle nyt se oikea ja pysyvä koti. Koti täytyy pitää kunnossa, joten enää kaverin ei tule syötyä edes halkoja, saati sitten sohvatyynyjä, kuten alkuun saattoi tapahtua. Kissakaverit sietävät tuttavuudentekoa jonkin aikaa, mutta sitten saattavat läppäistä tassulla, tosin hyvin huonolla osumatarkkuudella. Aamuisin Nella herättää varovaisesti nuolemalla ja tulee sitten viereen ”kikattelemaan”. Siitä sitten suunnataan aamulenkille.


nella5Nellan kesä kului mm. mökkeillessä vapaana, muttei kovin valppaasti vahtiessa. Vahtihommat eivät Nellaa juuri kiinnosta. Sen sijaan oli kiva syödä sorsien leivät rantavedestä ja sienimetsässä maistuivat niin puolukan- kuin mustikankin varvut. Puutarhasta Nellalle kelpaavat viinimarjat suoraan pensaista. Nella tykkää matkustaa autolla ja on siellä niin hiljaa, että välillä etupenkkiläisten täytyy oikein tarkistaa, lähtikö koira viime pysähdyksen jälkeen mukaan ollenkaan. Koirapuistossa Nella on kaikkien kaveri ikään, kokoon ja karvoihin katsomatta. Mutta haukkua Nellalle ei saa, siitä tulee paha mieli ja pitää heti mennä emännän luo turvaan. Kaiken kaikkiaan Nella elelee nykyään oikein kivasti koiramaista elämää.


nella2nella3nella4

Tutustu myyntituotteisiimme

Tuotteiden ostaminen on kiva tapa tukea toimintaamme! Voit ostaa tuotteita tapahtumista tai tilata postitse.

Katso myyntituotteemme

Tee lahjoitus

Rahalahjoitus on helppo tapa auttaa kodittomia eläimiä. Pienelläkin summalla on vaikutusta. Voit kohdentaa rahalahjoituksen viitteellä haluamaasi kohteeseen.

Lue lisää lahjoittamisesta