Yksityiset kodinetsijät

Tällä sivulla ilmoitetut eläimet eivät ole Pesu ry:n hoidossa, vaan niiden uudelleensijoitusta hoitaa yksityinen henkilö, jonka yhteystieto on ilmoituksessa. Pesu ry ei osallistu eläimen luovutukseen tai hoitoon. Eläimen luovuttaja ja uusi koti sopivat luovutusehdoista keskenään.

Voit ilmoittaa kodin tarpeessa olevasta eläimestä tällä sivulla. Emme julkaise eläinsuojeluyhdistyksen arvojen vastaisia ilmoituksia.
Tarkemmat tiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ohjeita uuden kodin etsimiseen:
Ilmoituksen laatiminen  (.doc-tiedosto)
Kun alat etsiä lemmikillesi kotia  (.doc-tiedosto)

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Natsu on 2,5-vuotias nuori maatiaiskissapoika, joka on asunut meidän kanssamme kissanpennusta asti täällä Tampereella. Persoonaltaan natsu on seurallinen, leikkisä ja puhelias minitiikeri.

Ihmisiltä saatu huomio ja leikkiseura ovat Natsulle tärkeitä. Natsu nauttiikin erityisesti jahtileikeistä lempileluillaan ja myös riittävät hellyydenhetket ovat hänelle tärkeä arkirutiini. Natsu kehrääkin tyytyväisesti aina silloin, kun hän on huomionkeskipisteenä (tai oikeastaan jo silloin, kun ottaa katsekontaktia). Leikkien ohella Natsun lempipuuhaa on kissapuissa kiipeily korkealle ja joskus rallijuoksu ympäri asuntoa. Rallijuoksut kuitenkin kiinnostavat Natsua vähemmän silloin, kun hänelle on tarjottu parempaa ajanvietettä riittävästi. Vaikka Natsu onkin luonteeltaan aktiivinen, niin myös pitkät päiväunet maittavat hänelle usein.

Joudumme raskain sydämin luopumaan Natsusta, sillä Natsulla on ollut ristiriitaongelmaa perheemme toisen kissan kanssa pidempään ja on päätynyt tätä kiusaamaan. Lukuisista välienkorjausyrityksistämme huolimatta Natsun ja tämän toisen kissan välinen tilanne ei ole ratkennut. Natsu selkeästi arvostaa omaa reviiriään ja uskomme, että Natsu tulisi olemaan onnellisempi perheen ainoana kissana.

Natsu on perusterve nuori kissa ja hänellä on kissojen kolmoisrokote voimassa. Natsu on myös leikattu ja mikrosirukin löytyy. Ennen uuteen kotiin luovuttamista aiomme viedä Natsun vielä terveystarkastukseen. Natsulla ei ole todettu ruoka-aineallergioita ja onkin hyvin kaikkiruokainen kissa. Tähän asti Natsu on syönyt pääosin kana- ja kalaruokaa. Myös raakaruoka maistuu. Kynsienleikkuu ynnä muut pienet hoitotoimet sujuvat pääosin hyvin, mutta Natsun kärsivällisyys on näissä tilanteissa melko rajallista. Natsu ei ole tottunut koiriin, eikä pieniin lapsiin.

Toivoisimme, että uudella kodilla olisi aikaisempaa kokemusta kissoista. Vaikka suosittelemme Natsua ainoaksi kissaksi, niin Natsu on tähän asti elämässään elänyt monikissataloudessa. Uskomme, että alku uudessa kodissa ainoana kissana voi viedä Natsulta aikaa tottua ja hän tarvitsee uudelta perheeltä kärsivällisyyttä. Natsua ei luovuteta vapaana ulkoilevaksi kissaksi. Valjasulkoilua ollaan harjoiteltu ja valjaiden pukemiseen Natsu on tottunut. Tällä hetkellä vielä ulkomaailma pelottaa Natsua paljon, mutta uskomme että harjoittelun myötä hänestä saisi hyvää ulkoiluseuraa.

Perimme Natsusta luovutusmaksun, joka on 100 euroa. Uuden kodin kanssa tehdään myös kirjallinen luovutussopimus. Haluaisimme, että uusi perhe tulisi tutustumaan Natsuun ensin meillä ja toivoisimme pääsevämme käväisemään myös uudessa kodissa ennen luovuttamisesta sopimista. Emme pistäisi pahitteeksi, jos silloin tällöin saisimme kuulla Natsun kuulumisia uudesta perheestä! Jos kiinnostuit Natsusta, niin lisätietoja saa meiltä molemmilta: Julia Tulijoki puh. 050 573 0396 (juliatulijoki (a) hotmail.fi) ja Mari-Anne Koivula puh. 044 970 2402 (marianne.koivula (a) gmail.com)